9 февр. 2007 г., 15:25

Само моя 

  Поэзия
631 0 9



Без сълзи те изплаках,
без мелодия изпях.
Неочаквана те чаках,
безмълвно те зовах.
Свикнах без ръце да те прегръщам,
с поглед ням да те целувам,
невидима, но към теб да се обръщам -
моя, само моя
         Невъзможност.






© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??