3.05.2016 г., 22:14 ч.

Само направо 

  Поезия » Любовна
328 0 2

Само направо

 

Време е по живо и по здраво,

с любимата си грешка да се разделиш,

да стиснеш зъби, да тръгнеш направо,

и в тежките безсънни нощи да продължиш...

 

Назад да гледаш не е честно,

посоката винаги, знаеш е напред,

да, знам оставяш зад гърба си нещо,

което много ценно е за теб...

 

Но в живота правилото е друго,

най-вярно е човек направо да продължи

и да не допуска цял да се погуби,

само защото сърцето му мъничко кърви...

 

Ще покърви, но ще се превърже и ще мине,

сега върви, от болката не се страхувай,

понякога са нужни сто години,

но повярвай ми, че времето лекува...

 

Млад си, красив си, тръгвай напред,

не сме безгрешни, грешки всеки прави,

но те ще бъдат заличени в един момент,

в мига, когато мен забравиш!

 

За да ти кажат един ден децата „БРАВО”,

за да бъдат горди, че баща им е велик,

погледни напред,  върви само направо

 

и не смей да се обръщаш и за миг...

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога да тръгнеш напред и да не се обръщаш назад е много, много трудно, Радослава. Трябват много сили. Трябва воля! Дори и разумът да казва да го направиш, емоциите ти "дърпат" нещата в обратна посока! Чудесен стих! Поздравления!
  • Уау, много силно е, чак тръпки ме побиха.
    И не смея... да кажа нищо повече
Предложения
: ??:??