22.10.2010 г., 12:36 ч.

Само пепел от дума 

  Поезия » Друга
570 0 5

На всички поети:)


Само пепел от дума,

                                      само дъх на сълза,

само ехо от спомен,

                                      само стрък топлина,

само зрънце в сърцето,

                                      само цвят на небе –

колко много е нужно

                                      да остане след теб.

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??