4.01.2006 г., 21:52 ч.

Само понякога... 

  Поезия
726 0 1

Понякога си мисля, че живея.

Понякога разбирам за какво копнея.

Понякога вървя и знам,

че има нещо ето там

и то знае моето име,

и ме призовава: Вземи ме!

Какво чакаш? Защо те е страх?

Ела с мен, излез от този мрак!

И смелостта отнякъде изплува,

и душата иска, жадува,

и полита с вятъра пак,

и не може да я стигне моя мрак.

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??