21.01.2008 г., 17:29 ч.

Само протегни ръка 

  Поезия » Любовна
984 0 11

Само протегни ръка,

откъсни мойта мечта,

тя узряла е за теб.

Само протегни ръка,

погали мойта вина,

плаче тя за теб...

Само протегни ръка

и стопи мойта сълза.

Иска да се влее в теб.

Само протегни ръка,

докосни мойта съдба.

Тя протяга стих-ръка на теб...

© Емилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??