Jan 21, 2008, 5:29 PM

Само протегни ръка 

  Poetry » Love
905 0 11

Само протегни ръка,

откъсни мойта мечта,

тя узряла е за теб.

Само протегни ръка,

погали мойта вина,

плаче тя за теб...

Само протегни ръка

и стопи мойта сълза.

Иска да се влее в теб.

Само протегни ръка,

докосни мойта съдба.

Тя протяга стих-ръка на теб...

© Емилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??