11.06.2008 г., 2:18 ч.

Само с теб 

  Поезия » Любовна
1008 0 0
   Само с теб

Колко много ми липсва
и колко е далеч от мен.
Сега съм сама без него.
Тъжна в тишината на нощта.

Отново стоя до прозореца,
вперила поглед в небето,
обсипано със звезди,
заобикалящи греещата Луна.

Замечтана съм за него.
Живея  за деня, в който
отново ще съм с него.
Когато ще го прегърна нежно.

Из мислите ми се въртят,
като на филмова лента,
всички мигове прекарани с теб,
всички ласки, целувки.

Колко хубаво беше като бяхме заедно!
Разхождахме се под лунната светлина,
радвахме се на малките неща.
Бяхме щастливи.

Сега сме далеч един от друг.
Делят ни много километри,
но аз те чувствам до себе си,
чувствам те мой.

Искам да се върнат онези дни.
Искам отново да съм в ръцете ти,
но не за час или два,
а постоянно.

Останаха няколко дни и
когато те видя ще те нацелувам.
Искам да си само с мен,
да не те пускам никога!

                                ОБИЧАМ ТЕ!

                                                        (11:38; 06.06.2008Г.)

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??