Сънят ти стига до мен,
когато заспиш
и хиляди километра
да трябва да извърви.
И остава с мен през деня,
както и през нощта.
И мечтите долитат
да ги сбъднем двама.
И всичко ни се вижда красиво,
откакто пътят ни срещна.
В една нощ сърцето ми взе,
но в теб се влюбвам всеки ден.
И душата ми целува земята,
и пред небето се покланя.
И сърцето ми отново и отново
зовеш, зовеш да повтаря.
Аз обичам само, само теб!
Само теб, само теб обичам!
Всеки ден е като прозорец,
и гледа към безкрая.
Аз обичам само, само теб!
Само теб, само теб обичам!
Само ти изгаряш ме цялата,
и в пламъците ти живея.
И всяка нощ е обещание.
Само теб, само теб обичам!
И в пламъците ти изгарям!
© Лили Вълчева Всички права запазени