Oct 11, 2023, 10:43 PM

Само теб, само теб обичам! 

  Poetry » Love
286 1 2

Сънят ти стига до мен,

когато заспиш

и хиляди километра

да трябва да извърви.

И остава с мен през деня,

както и през нощта.

И мечтите долитат

да ги сбъднем двама.

И всичко ни се вижда красиво,

откакто пътят ни срещна.

В една нощ сърцето ми взе,

но в теб се влюбвам всеки ден.

И душата ми целува земята,

и пред небето се покланя.

И сърцето ми отново и отново

зовеш, зовеш да повтаря.

Аз обичам само, само теб!

Само теб, само теб обичам!

Всеки ден е като прозорец,

и гледа към безкрая.

Аз обичам само, само теб!

Само теб, само теб обичам!

Само ти изгаряш ме цялата,

и в пламъците ти живея.

И всяка нощ е обещание.

Само теб, само теб обичам!

И в пламъците ти изгарям!

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??