9.10.2007 г., 8:36 ч.

Само ти 

  Поезия
1005 0 6
Животът има толкова лица -
във слънцето, небето и звездите,
във детските очички и сърца,
в благословените утроби на жените.

Животът значи въздух, значи вик,
едно така наобяснимо чудо,
безкрайността, превърнала се в миг,
едно препускане, обсебващо и лудо.

Животът значи вяра, значи песен,
една палитра от емоции и чувства,
когато пролетта се ражда в есен
и сътворява най-красивото изкуство.

Животът значи толкова неща,
но аз единствено в едно откривам смисъл,
в една усмивка и в една душа,
в едни ръце намирам своя пристан.

За мен живота значат две очи,
едно усещане за мъж по мойте пръсти,
за мен живота значиш само ти,
във храма на сърцето ти се кръстя.

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??