8.02.2012 г., 0:49 ч.

Само ти 

  Поезия » Друга
675 0 3

Безмилостно часовникът върви,

животът мой така си отминава,

след всичките изгубени мечти,

единствен, сине, ти си заслужава.

 

А вече много късно е за мен...

Ти, мили сине, трябва да се справиш,

и по-целеносочен,

устремен...

ти пътя си в живота да проправиш!!!

 

Пропуснала съм толкова неща...

Щастливите си мигове запазвай!

За мене враг била и любовта...

Сърцето си, за бога, не погазвай!

 

Не падай духом!

Просто се бори!

Животът мой, виж, как си отминава...

И грешките ми не повтаряй ти...

единствен само в него ми оставаш.

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За мене враг била и любовта...
    Сърцето си, за бога, не погазвай!


    Докосващ и топъл майчински стих!
  • единствено тая борба си заслужава,мила,а най-голямото геройство е да си майка,до болка вс си заслужава,налибраво!
  • Поздрав за майчиния стих!
Предложения
: ??:??