2.06.2011 г., 20:47 ч.

Само ти 

  Поезия » Любовна
709 0 0

Само ти знаеш да разтопиш

моето сърце сковано,

с милувки нежни да напоиш

времето неизживяно.

 

Само ти виждаш красотата

сред студените маски.

Дори в океана на тълпата

внасяш цветни окраски.

 

Само ти за мен си богиня,

идеал на любовта.

На доброто първа слугиня,

ти, мила, имаш света...

© Филип Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??