Jun 2, 2011, 8:47 PM

Само ти 

  Poetry » Love
708 0 0

Само ти знаеш да разтопиш

моето сърце сковано,

с милувки нежни да напоиш

времето неизживяно.

 

Само ти виждаш красотата

сред студените маски.

Дори в океана на тълпата

внасяш цветни окраски.

 

Само ти за мен си богиня,

идеал на любовта.

На доброто първа слугиня,

ти, мила, имаш света...

© Филип All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??