15.08.2008 г., 15:19 ч.

Само ти, любими, не разбра! 

  Поезия » Любовна
816 0 5
 

Обичам те! Казах го на вятъра,

полъхващ нежно в тъжната нощ!

 

Обичам те! Казах го и на луната,

огряла небето с цялата си мощ!

 

Обичам те! Споделих го със нощта,

спуснала зловещият си мрак!

 

Обичам те! Споделих го и с деня,

събуждайки се с мисълта за тебе пак!

 

Обичам те! Разбра сърцето,

туптейки силно, щом до мен стоиш!

 

Обичам те! Разбра го и душата,

тъгуваща по теб, когато си вървиш!

 

Обичам те! Само ти, любими, не разбра,

ала твоя образ ще живее в мен до смъртта!

 

© Веселка Станкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??