12.10.2007 г., 21:31 ч.

Само ти ми остана, мамо 

  Поезия
949 0 8
Говори ми, мамо, говори...
Колко още да бягам?
Да остана - не мога.
Да се залъгвам - не искам.
Какво ми остава?!
Да плача ли?
Вече сълзите изплаках
и надеждите изгубих.
Да съм щастлива ли?
Тук няма да бъда! 
Прегърни ме, мамо, прегърни!
Само ти ми остана!

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??