27.12.2006 г., 1:03 ч.

САМО ТВОЯ 

  Поезия
720 0 4
Искам само твоя да бъда навеки, само твоя, не ща никой друг! А всички завистници злобни, нелепо, нека се ровят в живота на друг! Да си влюбен в мен безнадежно, да ме имаш навеки, да ме любиш страстно и нежно, за други - мислите да са проклети! Да усещам твоита закрила, в болки и в страшните дни, да те имам до мене, ако нявга ни стигнат тъги. И знам... това е възможно!!! Да, вярно, не зная точно кога, ...може би скоро, но нека това реши Любовта!!! 25.12.2006г.

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??