С помощта на нов приятел
със корейско име Ким,
Путин… вече във войната
е почти… непобедим!
Ким… с охота ще помогне
на безстрашния юнак:
куфарът му той ще смогне
да качи на своя влак.
Само - Северна Корея
може Путин да спаси.
Ако той - без страх успее,
в нея да се приюти.
Юри
Йовев
Септември
2023 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени