14.08.2008 г., 7:04 ч.

Само веднъж 

  Поезия » Любовна
616 0 1
Вечер аз за теб си мисля постоянно
и всеки мъничък жест от теб ме влудява,
и ме кара да подскачам от любов.
Истински е само един, само едно момче ме покори,
само едно момче впери сладък поглед в моите очи.
А сега къде ли си? Не толкова далеч, но не и много близо.
Но си тук в мен, в сърцето ми момичешко туптящо
и в съня ми от присъствието ти смутен.
Опитвам се да те хвана затворя ли очи.
Щом те видя в мечтите си, чувствам,
че си тук до мен.
Чувствам, че протегна ли ръка, ще мога да те стигна,
но осъзнавам, че в реалност не е така.
Или снимката ти, ако целуна,
дали ще станеш истински пред мен
и устни истински да мога да те целуна,
а не просто един образ в картинка замразен.
Знам, че някой ден ще бъдеш с мен,
защото любовта докосва душата на човек веднъж.
И всеки път видя ли те, сърцето ми е твое - не за първи и последен път!

© Димитринка Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може би ако...Всъщност мисля, че трябва да поработиш още малко, за да се получи.
Предложения
: ??:??