8.02.2007 г., 18:45 ч.

Само за една нощ 

  Поезия
835 0 3
Докосвай ме,
жадувай ме!
Обичам да ме целуваш
и нежно да ме бленуваш.
Да изпълнявам най-мръсните ти желания,
като от розов сън - само цинични излияния!
Силните ти ръце да достигнат
до най-дълбоките места
на моята душа.
Да, целуни ме там, точно там
ти знаеш как.
Усещаш ли как потръпвам в нощния мрак,
всяка част от моето тяло
желае от теб да бъде обладано!
Без любов - не я искам,
искам само тази нощ до теб да се притискам.
А на сутринта ще си тръгна,
спокойно, дори няма да се обърна.

© Гери П Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??