Само за мене нощта
Когато навън пак е тъмно,
пътувам без път, без билет,
сънувам и пролет, и лято,
танцувам пак само със теб.
И само за мене нощта
ми шепне далечна и близка,
и само за мен тишина
по нощните улици тича.
Не зная дали ще те срещна,
ще бъдеш ли същият ти,
или ще остана далечна,
самотна със всички мечти?
И само за мене нощта
рисува сърца в синевата,
простира към тебе ръка,
донесла от мен любовта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени