30.08.2008 г., 13:58 ч.

Само за миг 

  Поезия » Любовна
925 0 2

Как да опиша с думи нещо, което боли,

нещо, което прелива, което носи сълзи.

Как се описва стихия, която всичко руши,

която сърцето разбива на хиляди парченца дори.

 

Видях за миг, всичко беше красиво,

видях за миг лицето си щастливо.

Може би бе сън или мечта,

мираж от прах в пустинята.

 

От гордост той си тръгна

и даже не можах да го прегърна.

От глупост го раних

и сякаш нож в сърцето му забих.

 

Но и мен ме боли,

а той не иска да го разбере.

И в мене всичко кърви,

но след време ще спре.

 

И както върти се Земята,

и както животът тече,

тъй отминава тъгата

и отново слънце ще пече.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??