13.03.2009 г., 15:41 ч.

Само за секс 

  Поезия » Любовна
1089 1 1

Искаш да си с мен сега,

но и него лъжеш ти.

Не това е любовта,

а привличането ни.

Как да повярвам на това,

че обичаш мене ти...

Няма смисъл, затова

само за секс с друг бъди!

 

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво Емо, любовта е нещо много специално, чисто и красиво...
Предложения
: ??:??