7.03.2005 г., 23:47 ч.

Самодива 

  Поезия
780 0 1

Сияеш ти като луната,
високо свила се в небесата,
най - красива си ти на земята,
и разбиваш на мъжете сърцата.

Красива си ти като горски поток,
с буйна къдрава коса.
Аз не съм никакъв пророк,
но си влезнала в моята душа.

Красива си ти,
като слънцето игрива,
но какво да направя,
щом ти си горска самодива.

© Драго Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??