27.12.2007 г., 16:01 ч.

Самодива 

  Поезия » Друга
1053 0 11
 

 

 

Ще бъда нежна, мила,

такава ще съм...

Ще приличам на самодива,

а може би съм...

 

Ще тичам в гората,

волна и свободна,

усмивка ще има на моите уста,

но пак ще съм самотна както сега.

 

Цветя ще късам,

каквито си искам,

в реката ще плувам,

водата ще плискам.

 

Ще водя живот без граници,

ще тичам с конете-жребци,

като самодива,

малка и игрива,

поне в мечтите...

В живота - пленница на сълзите...

© Вероника Братанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??