3.10.2007 г., 23:42 ч.

самопожелание 

  Поезия
823 0 7

Пожелавам си да бъда все щастлива,
на моя ден рожден,
във който преди 17 г. мойта майка мила,
е дала от свойта плът на мен.

Пожелавам си да съм усмихната,
все тъй нежна и добра;
дано да не допускам дълбоко в себе си
огнените звезди - дъщерите на нощта.

Че от тях боли, когато те опарят,
доста дълго след това безспирно сърцето кърви.
Не искам аз повече да страдам,
а само дъжд от прекрасни мигове
по пътя ми да вали!!!

© Соня Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??