15.05.2015 г., 7:53 ч.

Самопризнание 

  Поезия » Любовна
575 0 1

Хей, мило мое момиче,

видя ли теб, сякаш виждам нежно кокиче. 


Целувайки те, целувам устните ти меки,

 с теб се чувствам сякаш съм на червените пътеки...

 

Обожавам времето прекарано с теб,

 откакто сме заедно, животът ми е като мед...

 

 Обичам нощите гальовни,

 с теб знам, че сме най-чаровни...

 

Всяка ласка, всеки жест,

оценка ако трябва да ти дам, ще бъде шест!! 

 

Целувките и прегръдките безкрайни,

харесва ми, че са толкова трайни...

 

С теб светът ми е като северното сияние, 

мечтано и любимо, това е самопризнание!

© Кеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??