24.09.2007 г., 16:47 ч.

Самота 

  Поезия
694 0 2

Самота

Стоя в самотна стая,
димът от цигарата
заличава сълзите ми!
В съзнанието ми изплува гледка!
Виждам теб! Отиваш си!
Задавам си въпроса "Защо?"
Какво направих?
Какво изрекох?
Отиде си!
Беше ми казал, че любовта е като песен!
Но песен без край няма!
Отиде си, остави ме
сама със тишината!
Денят прелива в нощ!
Скитам се из грешните пътеки,
опитвайки се да открия правилната!
Мечтите вече са дим!
Ти си само блед спомен! Сън!
Крещя, но никой не ме чува!
Върни се! Обичам те!
Късно е!



© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??