2.07.2007 г., 23:50 ч.

Самота 

  Поезия
586 0 0
Самота.
Улицата е пуста -
не трепва ни звук, ни смях.
Самота, мъгла гъста...
Хората потъват в грях.

Облаци зловещи
погубват нежния зов
за спомени горещи
от искрящата любов.

Душата е сломена,
не усеща радостта.
От мъката пленена
угасва младостта...

                                        Дари

© Дарина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??