2 июл. 2007 г., 23:50

Самота 

  Поэзия
573 0 0
Самота.
Улицата е пуста -
не трепва ни звук, ни смях.
Самота, мъгла гъста...
Хората потъват в грях.

Облаци зловещи
погубват нежния зов
за спомени горещи
от искрящата любов.

Душата е сломена,
не усеща радостта.
От мъката пленена
угасва младостта...

                                        Дари

© Дарина Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??