18.11.2011 г., 5:42 ч.

Самота 

  Поезия
545 0 1

Нощ, изпълнена с прекрасни моменти,
щастие и радост предлага тя.
Не искам да се събуждам - краят
на съня е раздяла с теб, любима.
Искам да заспя и да не се събудя, а
с теб да остана.
 Пак сутринта  ни разделя.
Чакам  с нетърпение нощта, да се прибера при теб
като гълъб, жадуващ да се върне в
своето гнездо при своята любима.

© Георги Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??