6.05.2007 г., 18:47 ч.

Самота 

  Поезия
668 0 0

Като самотна птица се нося в нощта.

Улиците на големия град са пусти - като душата ми.

Само вятърът пее своята тъжна песен.



Изминават часовете.

Нижат се дните.

Но нищо не се променя.

Болка е покрила цялата ми душа.

Тялото ми няма сили да се бори срещу теб.

Срещу теб и твоите обиди.



Не искам злато и диаманти.

Не искам да живея в палати.



Искам да те имам - само теб.

Искам да виждам твоята усмивка.

Искам да виждам твоя поглед.

Искам да усещам нежните прегръдки.



Но един въпрос ме мъчи:

Възможно ли е това?

© Бояна Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??