Самота
Ангелско сияние нашепва ти слова...
Един последен танц на самотата,
защото няма я вече любовта...
Тъжно опиянение, печална мрачина,
съзираш само безкрайна пустота...
Къде отиде онази красота?
... Потъна в забвение с първата сълза...
© Регина Всички права запазени