28 мар. 2008 г., 17:49

Самота 

  Поэзия
497 0 1

                       Самота

Ангелско сияние нашепва ти слова...

Един последен танц на самотата,

защото няма я вече любовта...

Тъжно опиянение, печална мрачина,

съзираш само безкрайна пустота...

Къде отиде онази красота?

... Потъна в забвение с първата сълза...

© Регина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??