Mar 28, 2008, 5:49 PM

Самота 

  Poetry
494 0 1

                       Самота

Ангелско сияние нашепва ти слова...

Един последен танц на самотата,

защото няма я вече любовта...

Тъжно опиянение, печална мрачина,

съзираш само безкрайна пустота...

Къде отиде онази красота?

... Потъна в забвение с първата сълза...

© Регина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??