2.04.2009 г., 7:41 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
532 0 0

Полусънно плача във мрака
и търся лика ти да дойде при мен,
и знам, че те няма, но пак ще те чакам
да стоплиш с ръцете си празния ден.
Но ти пак не идваш и бият камбаните
и шепнат ми: „Да, пак си сама!”,
и виждат всички как в мен пожарите
безспир горят ме, за да умра.
Но ти не идваш, а аз те чакам –
изпита, бледа, с цвете в ръка
и плача тихо, проклинам мрака,
защо те чакам, пак съм сама!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??