4.05.2012 г., 12:42 ч.

Самота 

  Поезия » Философска
472 0 0

 

 

           САМОТА

 

 

Самотна съм сред музика и звуци,

самотна съм дори без тишина.

По пътя на душата ми скрибуца

файтонът на безлична тъмнина.

 

До масата стоя, треперя в треска

и чувствам само черна пустота.

Очите ми във морен поглед бляскат,

препълнени със жар и самота.

 

Прозира в тях тъгата безнадеждна

и болката в най-яркия си цвят.

Прозира в тях животът ми метежен,

натрупал в себе си злини и хлад.

 

И кой ли път нагоре да открия

към щастие, към вечното дори,

но може би ще трябва да отпия

от всичко земно, всичко що боли!

 


© Сафия Сандерс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??