21.03.2012 г., 14:43 ч.

Самота 

  Поезия » Друга
678 0 0

Сама съм в цялата вселена,

изгубих се озадачена,

животът ми е празна самота,

всичко е мъртво в тъмнина.

 

Облечена странно и глупаво,

пълна с излишни материи,

нищо не изглежда хубаво,

дори и с изящни бродерии.

 

Страдам безмълвно, сама,

стъпвам върху ледена вода,

пълзя по земята едва

и потъвам с всяка следа. 

© Лунна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??