9.11.2016 г., 17:31 ч.

Самота 

  Поезия » Свободен стих
252 1 4

След скандала бурен

в миг един  – огромна тишина.

След нея – въздишка тъжна...

Целувка плаха по устните 

сега се спуска романтична.

 

И след това – експлозия, сълзи

прегръдки, суета небрежна.

Екстаз неизпитан до сега.

 

Играта бързо свършва...

В мига когато се отпуснеш

обгръща те сънят.

 

А той кошмарен е и потен се събуждаш.

Във черната тъма усещаш хлад...

Сънувал си... Отдавна 

нея ти  не си я виждал...

Затуй потъваш в самота.

 

 

 

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??