След скандала бурен
в миг един – огромна тишина.
След нея – въздишка тъжна...
Целувка плаха по устните
сега се спуска романтична.
И след това – експлозия, сълзи
прегръдки, суета небрежна.
Екстаз неизпитан до сега.
Играта бързо свършва...
В мига когато се отпуснеш
обгръща те сънят.
А той кошмарен е и потен се събуждаш.
Във черната тъма усещаш хлад...
Сънувал си... Отдавна
нея ти не си я виждал...
Затуй потъваш в самота.
© Ангел Todos los derechos reservados