10.01.2024 г., 19:24 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
194 0 1

Вътре в мен сърце тупти,
но самотно е, страшно.
Душата ми и тя гори, 
но пак е мрачно!

 

Копнея за любов-страстна,
но от нийде се не подава.
Копнея за любов-прекрасна,
но нея я няма!

© Диана Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??