10 ene 2024, 19:24

Самота 

  Poesía » De amor
200 0 1

Вътре в мен сърце тупти,
но самотно е, страшно.
Душата ми и тя гори, 
но пак е мрачно!

 

Копнея за любов-страстна,
но от нийде се не подава.
Копнея за любов-прекрасна,
но нея я няма!

© Диана Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??