16.02.2024 г., 15:22 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
123 1 1

Пореден празник- пълна самота , 

сълзите бавно, тихичко се стичат.

Къде си , моя, ти , любов- мечта?

Едва ли като мене те обичат !

 

Далеч си ти умирайки за мен,

сълзите ти на моите приличат,

кажи ми, че ще дойдеш някой ден,

едва ли като тебе ме обичат!

 

И остани със мене до смъртта,

каквато си  и никога различна, 

и вярвай,  даже след това, 

едва ли друга ще обичам!

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво! Навява тъга,но е хубаво. Надявам се да се върне тази голяма любов!
Предложения
: ??:??