Самотен ден,
самотна нощ.
Самотна съм
без теб, разкош...
Къде си ти?
Ела при мен,
за да не бъде празен моят ден.
И в нощите ела
да стоплиш моята душа...
Къде си ти?
Отново съм сама...
Оставена да прося любовта...
Самотен ден,
самотна нощ.
Самотна съм
без теб, разкош...
© Веселина Петрова Всички права запазени