Jan 8, 2008, 8:24 AM

Самота 

  Poetry » Other
937 0 1

Самотен ден,

самотна нощ.

Самотна съм 

без теб,  разкош...

Къде си ти?

Ела при мен,

за да не бъде празен моят ден.

И в нощите ела

да стоплиш моята душа...

Къде си ти?

Отново съм сама...

Оставена да прося любовта...

Самотен ден,

самотна нощ.

Самотна съм

без теб, разкош...

 

© Веселина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • написано с много чувста,браво много0 ми хареса
Random works
: ??:??