24.11.2006 г., 21:40 ч.

самота 

  Поезия
788 0 2
Река тече спокойно в свойто корито.
Залеза гасне смирено.
Аз пак съм сама и самотна,
далече от хорски очи.
Скоро ще дойде и мрака,
с които ще огаснат и мойте мечти.
Аз съм птица самотна летяща над тази река.
Аз съм корапче старо,
само,
безполезно,
което се носи по течението
на тази спокоина река.
Аз съм сирена на влак отекваща в самотен каньон!

© Гергина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??