27.09.2007 г., 8:16 ч.

Самота 

  Поезия
1006 0 1
Защо, Самота, до мен се спря?
Нима виновна съм за това, че той не е до мен сега.
Той може би други очи гледа и други ръце държи,
но знам, че ще съжалява някой ден за своите подли игри.
Иди си, Самота! Остави ме сама!
Иди при него, за да разбере и той какво е, всъщност, да бъдеш сам на света.

© Лиленцето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??