30.01.2018 г., 16:12 ч.

Самотата сме аз и ти 

  Поезия » Свободен стих
533 1 0

Понякога, ако не свикнеш със самотата,
можеш да умреш. 
Аз не свикнах, а гаснех ден след ден.
От твоите думи, боли повече,
отколкото от да се нарежа с ножа. 
Ако само можех да те накарам,
да почустваш,това което ми причиняваш ..
Ако само можеше да видиш,
болката в очите ми.
Тогава може би щеше да се осъзнаеш.
Тогава може би щеше да е различно.
Това може би, щяхме да започне на чисто.
Да си изградим нов щастлив свят заедно.
А, но поотделно.

© Ива Гачкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??