8.04.2018 г., 17:39 ч.  

Самотен Великден 

  Поезия » Любовна
488 0 0

Цвете вън цъфти,

птичка весела пее

и на воля лети,

ала душа без теб тлее.

 

Хората виждат ме засмян,

но болката отвътре ме терзае,

че ти далеч си, ти си блян,

че сал за теб душа мечтае.

 

Опитвам се да те забравя, но напразно,

окови от сърце да махна не мога

и туй да търпя ми е тъй омразно,

че ти разпна ме както Пилат Бога...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??