1.02.2013 г., 22:51 ч.

Самотни дни - изгубен живот 

  Поезия » Философска
591 0 0
Ти си там, където трябва.
Твоят плам май загубил си отдавна.
Слабо те интересува идеала,
както и на хората морала.
Нямаш връзка с любовта,
тя далеч е от твоята душа.
Безинтересни са ти и минутите,
                прекарани в щастие.
Сякаш си харесваш удобното нещастие.

Мислиш си, че си надвил играта,
              а тя едва сега започва.
Стоиш намръщен в края,
       докато прецаква те живота.                                    

© Димитър Бекяров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??