25.01.2011 г., 20:16 ч.

Самотни стражи 

  Поезия » Философска
333 0 0

Самотни стражи

Светът е грозна клетка,
клетка за мечти,
Животът - студ коварен,
замръзваш в него ти.

Самотни стражи
в затвора страшен -
затвор за нашите съдби,
умрели птици
по пътя прашен -
следите на изсъхнали сълзи...

*                       *                      *
Самотни стражи
в Света от Бог забравен,
свят, пълен със измама и със демонски злини.
Самотни стражи
в Света продаден,
продадени отдавна са нашите души...

© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??